OK

ABC-Service Clean & Protect

ABC-Service Clean & Protect

Facaderens i København og omegn

Vi renser alle typer af facader!

Uanset hvilken overflade det drejer sig om, foretager vi grundig og effektiv facaderens med gode, miljørigtige produkter og det nyeste udstyr. Alt efter hvilken type facade, der skal renses, benytter vi os enten af hedtvandsspuling eller lavastenssandblæsning.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Hedtvandsspuling

Når vi skal fjerne eksempelvis fedt, olie, trafiklim, kalk- og algelag, benytter vi os typisk af hedtvandsspuling. Her renser vi med et tryk, der er tilpasset facaden og som er mellem 100 og 400 bar. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt først at behandle facaden med kemi - for eksempel hvis der er mange alger eller diverse aflejringer, der skal opløses.

Lavastenssandblæsning

Har vi med hårde overflader som blandt andet granit og beton at gøre, er lavastenssandblæsning ideel. Metoden fungerer fuldstændigt ligesom almindelig sandblæsning, bare med den væsentlige forskel, at den er nænsom mod facaden. Faktisk svarer det til korn 480 i sandpapir. En anden fordel ved denne behandling er, at din facade vil være klar til at blive efterbehandlet umiddelbart efter afrensningen.

Dækker hele Sjælland

Med base i Smørum dækker vi hele Storkøbenhavn, men ved større opgaver rykker vi gerne ud til hele Sjælland. Kontakt os på 51 50 90 47 og lad os give dig et uforpligtende tilbud på din opgave. Ved større opgaver kommer vi ud og besigtiger opgaven, før vi giver dig vores tilbud. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Stor ekspertise og mere end 15 års erfaring

Med mere end 15 års erfaring med facaderens, imprægnering og fjernelse af graffiti fra alle typer overflader er vi eksperter på området. Vi ved for alvor, hvad vi laver, og du kan derfor altid regne med de bedste og mest holdbare resultater, når du vælger os.

Facaderens eller graffitiafrensning?

Har du en facade, hvor du skal have fjernet ting som alger, fedt, trafiksol eller lignende - så har du brug for en facaderens. Når vi fjerner graffiti er de produkter og metoder, vi bruger, målrettet mod lige netop fjernelse af graffitimaling, og derfor er der forskel på de to ydelser.