OKOK

ABC-service Clean & Protect

ABC-service Clean & Protect

Graffitiafrensning i København og omegn

ABC-Service Clean & Protect er et firma med specialister i at fjerne selv den mest genstridige graffiti. Vi har mere end 15 års erfaring med graffitiafrensning, går meget op i at levere god service og de bedste resultater, og så går vi også rigtig meget op i miljøet. Derfor benytter vi os altid af miljøvenlige produkter, der sikrer en så bæredygtig proces som muligt.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Sådan fjerner vi graffiti

Afrensning og efterbehandling af stort set alle overflader er vores speciale. Når vi afrenser og fjerner graffiti, gør vi det ved at opløse malingen med en væske, som er tilpasset lige præcis den overflade, vi arbejder på. Herefter spuler vi graffitien af med varmt vand - temperaturen er 70 til 150 grader, og vi benytter et tryk på 50 til 200 bar. Graffitien kommer af i helt op mod 95% af gangene, og efter afrensningen kan vi beskytte overfladen ved at efterimprægnere.

Graffitiafrensning på alle overflader

Vi arbejder altid med de bedste materialer på markedet og det nyeste udstyr. På den måde er vi klædt på til at håndtere genstridig maling på alle overflader - helt uden at beskadige facaden. Vores produkter og metoder er skånsomme og altid tilpasset overfladen. Vi bruger for eksempel forskellige produkter alt efter, om vi har at gøre med en mineralbaseret overflade eller en overflade lavet af naturlige og kunstige sten, beton, mursten eller cement.

Billigere end du tror

Mange tror, at de skal grave dybt i lommerne, når de skal have fjernet graffiti, men det er ikke nær så dyrt, som man kunne tro. Mindsteomkostningerne for en opgave er kun 995 kr. eks. moms for fjernelse af graffiti på et område på helt op til 4 m2. Kontakt os - så kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven og giver dig et uforpligtende tilbud.
Du kan fange os på tlf. 44 66 75 21, og vi tager telefonen 24 timer i døgnet.

Undgå hærværk i fremtiden

Hvis graffitien får lov at sidde længe, inden den bliver fjernet, sender det et signal om, at "her er det i orden at male". Derfor ser vi ofte, at der lynhurtigt er nogle, der griber fat i spraydåserne igen, hvis ikke malingen hurtigt bliver fjernet til at starte med - og så skal du starte forfra. Vores råd er derfor at sørge for at få foretaget en graffitiafrensning med det samme

Graffiti fjernelse eller facaderens?

Graffitiafrensning er det, du har brug for, hvis du har en facade eller overflade, der er blevet udsat for hærværk. Facaderens er derimod fjernelse af ting som trafiksol og alger.

Graffiti fjernelse København

Vi er specialister i graffiti fjernelse og kører i hele København. Er der begået hærværk på facader, vogne, murer eller andet materiel, er vi klar med hurtig udrykning og sikrer, at de påmalede tags og tegninger straks bliver fjernet.

Fjernelse af graffiti er en ærgerlig omkostning, men ofte bliver den endnu større, hvis du ikke reagere hurtigt. En hurtig graffitiafrensning vil ofte betyde, at graffitimalerne ikke finder stedet attraktivt, fordi man kun kan se deres hærværk i kort tid, ligesom andre malere ikke også vil blive inspireret til også at ”markere” området.

Miljørigtig graffitiafrensning og 15 års erfaring

Vi sætter service i højsædet og med vores store viden om fjernelse af graffiti og de rigtige graffitifjerner redskaber er det vores håb at blive det foretrukne graffitifjerner firma, når der søges graffiti fjerner i København.