OKOK

ABC-service Clean & Protect

ABC-service Clean & Protect

Graffitiafrensning i København og omegn

Miljørigtig graffitiafrensning og 15 års erfaring

ABC-Service Clean & Protect er et firma med specialister i at fjerne selv den mest genstridige graffiti. Vi har mere end 15 års erfaring med graffitiafrensning, går meget op i at levere god service og de bedste resultater, og så går vi også rigtig meget op i miljøet. Derfor benytter vi os altid af miljøvenlige produkter, der sikrer en så bæredygtig proces som muligt.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Sådan fjerner vi graffiti

Afrensning og efterbehandling af stort set alle overflader er vores speciale. Når vi afrenser og fjerner graffiti, gør vi det ved at opløse malingen med en væske, som er tilpasset lige præcis den overflade, vi arbejder på. Herefter spuler vi graffitien af med varmt vand - temperaturen er 70 til 150 grader, og vi benytter et tryk på 50 til 200 bar. Graffitien kommer af i helt op mod 95% af gangene, og efter afrensningen kan vi beskytte overfladen ved at efterimprægnere.

Graffitiafrensning på alle overflader

Vi arbejder altid med de bedste materialer på markedet og det nyeste udstyr. På den måde er vi klædt på til at håndtere genstridig graffiti på alle overflader - helt uden at beskadige facaden. Vores produkter og metoder er skånsomme og altid tilpasset overfladen. Vi bruger for eksempel forskellige produkter alt efter, om vi har at gøre med en mineralbaseret overflade eller en overflade lavet af naturlige og kunstige sten, beton, mursten eller cement.

Billigere end du tror

Mange tror, at de skal grave dybt i lommerne, når de skal have fjernet graffiti, men det er ikke nær så dyrt, som man kunne tro. Mindsteomkostningerne for en opgave er kun 995 kr. eks. moms for fjernelse af graffiti på et område på helt op til 4 m2. Kontakt os - så kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven og giver dig et uforpligtende tilbud.
Du kan fange os på 78 74 11 90, og vi tager telefonen 24 timer i døgnet.

Undgå graffiti i fremtiden

Hvis graffitien får lov at sidde længe, inden den bliver fjernet, sender det et signal om, at "her er det i orden at male graffiti". Derfor ser vi ofte, at der lynhurtigt er nogle, der griber fat i spraydåserne igen, hvis ikke malingen hurtigt bliver fjernet til at starte med - og så skal du starte forfra. Vores råd er derfor at sørge for at få foretaget en graffitiafrensning med det samme.

Graffiti fjernelse eller facaderens?

Graffitiafrensning er det, du har brug for, hvis du har en facade eller overflade, der er blevet udsat for graffiti. Facaderens er derimod fjernelse af ting som trafiksol og alger.