OK

ABC-Service Clean & Protect

ABC-Service Clean & Protect

Markedets førende indenfor imprægnering

Når det kommer til imprægnering og efterbehandling af bl.a. murværk, overflader og facader er ABC-Service Clean & Protect blandt markedets førende. Vi har mere end 15 års erfaring på området og udfører på den baggrund altid et grundigt og effektivt stykke arbejde.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Imprægnering sparer dig for mange penge

Imprægnering beskytter overfladen, så facaden altid vil fremstå helt pæn og ren - og være meget mere modstandsdygtig overfor eksempelvis graffiti. Hvis en facade bliver udsat for graffiti, vil den være meget nemmere at gøre ren igen, hvis den er imprægneret. Imprægnering sparer dig altså for penge på den lange bane, da der ikke vil være brug for samme mængde væsker og kemi ved fremtidige afrensninger.

Miljøvenlige produkter

Hos ABC-Service Clean & Protect er bæredygtighed noget, vi sætter meget højt, og derfor bruger vi udelukkende miljørigtige produkter med mindst mulig kemi og skadelige stoffer. På den måde sikrer vi både din og klodens sundhed.

De bedste resultater med imprægnering

Imprægnering går som oftest hånd i hånd med graffitiafrensning eller facaderens. Overfladen, der skal imprægneres, skal nemlig være renset helt ren, inden vi kan foretage imprægneringen. Samtidig er det en naturlig og fornuftig forlængelse af en afrensning, da imprægnering giver det klart bedste og mest holdbare resultat - og beskytter facaden i længden. En anden forudsætning for at kunne foretage en imprægnering er vejret. Temperaturen skal nemlig ligge på minimum fem grader.

Lad os se nærmere på din opgave

For at nå frem til den bedste, hurtigste og mest effektive løsning, kommer vi ved større opgaver gerne ud og besigtiger opgaven. Vi kan på den måde vurdere præcist, hvilken løsning, der vil være bedst til netop din udfordring, og herefter kan vi give dig et uforpligtende tilbud. Ring til os på 51 50 90 47 eller udfyld vores kontaktformular og lad os sammen finde den bedste løsning.